Lid worden

Misschien ken je God nog niet, of misschien ben je al jaren met Hem op weg. Waar je ook staat in jouw geloofsleven, de Schootsekerk wil graag deel zijn van je volgende stap in jouw geloofsleven.

Binnen de Schootsekerk weten we hoe waardevol het is om samen te geloven. Voor ons betekent dit dat we zowel samen de zondagsdienst meemaken, maar ook delen in lief en leed buiten de dienst. Zo kunnen we Gods hand niet alleen zien in onze eigen levens, maar ook in die van de mensen om ons heen.

Als je al een paar keer bij ons langsgeweest bent en je thuisvoelt, dan nodigen we je van harte uit om lid te worden van onze gemeente. Je kunt deze wens doorgeven aan onze scriba, maar kunt natuurlijk ook na afloop van een van onze bijeenkomsten even binnenlopen in het kamertje naast de hoofdingang en dit aangeven. Of schiet iemand aan bij de koffie; ook zij helpen je graag verder.

Ook wanneer je nog vragen hebt, komen we graag met je in contact. We willen je heel graag leren kennen en bespreken graag met je of de Schootsekerk een plek is die bij je past.

Hopelijk tot snel!